Agurkesalat


Godt at have i køleskabet, hvis man lige skulle få lyst til hjemmelavede hotdogs.

Ingredienser:
1 agurk
1 tsk groft salt + lidt til drysse på agurkeskiverne
1 tsk hele sorte peberkorn
1 dl klar lagereddike
1 dl kogende vand
½ dl sukker

Vask agurken og skær den i tynde skiver evt. med et mandolinjern.
Læg agurkeskiverne i en skål og drys lidt salt over.
Rør forsigtigt rundt med fingrene, så saltet bliver gnedet ind i agurkeskiverne.
Lad dem trække 10 minutter.
Bland salt, peberkorn, eddike, vand og sukker.
Skyl agurkeskiverne og knug væden fra.
Kom agurkeskiverne i et skoldet glas, hæld eddikeblandingen over og sæt låg på.
Opbevares i køleskab til de skal spises eller i mindst ½ time.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *