Milky Russian


Jeg elsker white russians, men den udgave jeg laver, har både meget mindre vodka og meget mere mælk i end originalopskriften, til at jeg kan slippe afsted med at kalde den en “White Russian”. Én af mine venner som har “forsket” meget i denne drink, siger at det vigtigste er at vodkaen er iskold, og hvad enten den hedder “White Russian” eller “Milky Russian”, så kan den runde en travl dag så godt af og få mig helt ned i tempo ved første sip – jeg behøver ikke engang at have en pejs for at føle, jeg sidder foran én.

Ingredienser til 1 drink:
2 cl iskold vodka
2 cl kaffelikør (jeg bruger kahlua)
1 dl sødmælk
isterninger
evt. et par kaffebønner til pynt

Fyld et lowball glas med isterninger og hæld vodka og kaffelikør over.
Hæld forsigtigt mælk ned over bagsiden af en ske, så det lægger sig ovenpå spiritusen.
Pynt evt. med et par kaffebønner og et kort sugerør.

Lyt evt. til disse “Remixes til cocktails” på Spotify, imens du nyder denne drink

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *