Rejecocktail


En absolut 80’er klassiker, som herhjemme aldrig går af mode.

Ingredienser til 4 pers.
300 g rejer
1/4 icerberg salat
1/4 agurk
1 fast men moden avocado
2 smagfulde tomater
Dressing:
2 spsk mayonnaise
2 spsk fraiche
2 spsk ketchup
1 tsk sød paprika
salt og friskkværnet peber
Pynt:
4 citronbåde
friskklippet dild
Tilbehør:
80’er flute

Rør ingredienserne til dressingen sammen og stil den på køl indtil rejecocktailen skal anrettes.
Skyl salaten godt og sæt den til afdrypning i en si.
Vask agurk og tomater og skær begge dele og avocadoen ud i mindre tern.
Skær salaten ud i fine strimler.
Find 4 store glas frem og fordel salaten i bunden af hvert glas.
Fordel ca. halvdelen af dressingen ovenpå, så halvdelen af rejerne.
Fordel al avocado, agurk og tomater i de 4 glas, resten af dressingen og top med de sidste rejer.
Pynt med citronbåde og lidt dild.
Servér med 80’er flutes.

Lyt til 20 kodylfede 80’er hits på Spotify

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *