Farverig pastasalat


Denne pastasalat ser både flot ud og så smager den også godt.
Da jeg lavede pastasalaten, skulle vi have den med til et fællesspisearrangement på Veras skole, så for ikke at skære alle, der ikke spiser svin fra, brugte jeg kalkunbacon. P.S. Vera og Signe har lavet det fine skilt.

Ingredienser til 4 personer:
250 g pasta i forskellige farver
2 majskolber
1 lille broccoli
1/4 lilla spidskål
Dressingen:
1 dl creme fraiche
1 spsk god mayonnaise
1 lille bundt purløg
salt og friskkværnet peber
Til sidst:
100 g bacon i tern

Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
Skyl pastaen i koldt vand og lad den dryppe godt af.
Kog majskolberne i 10 min. Skær majskernerne fra med en skarp kniv.
Del broccolien i små buketter og damp dem nogle få minutter.
Snit spidskålen fint og bland den med broccoli, majs og pasta.
Rør dressingen sammen og vend den i salaten.
Rist baconternene på en tør pande, og læg dem på et stykke fedtsugende papir/køkkenrulle.
Bland baconternene med pastasalaten, lige inden pastasalaten skal serveres.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *