Ketchup


Det er meget nemmere og hurtigere at lave sin egen ketchup end man skulle tro

Ingredienser til et syltetøjsglas:
250 g modne tomater
lille æble
lille løg
1 fed hvidløg
1/4 tsk stødt kanel
1/4 tsk stødt allehånde
½ dl lager- eller tomateddike
ca. 50 g brun farin

Skær tomater, æble, løg og hvidløg i grove stykker.
Put alle ingredienser i gryden, men hold lidt brun farin tilbage.
Bring det i kog, og lad det koge indtil tomater og æble føles møre.
Blend det, og smag til med brun farin – hvor meget der skal i, kommer an på, hvor sød man kan lide sin ketchup.
Hvis den ikke er tyk nok, kan man jævne med maizena udrørt i koldt vand, men så skal ketchuppen lige tilbage i gryden og have et opkog mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *