Brunchpandekager med æble og sirupssmør


Denne og Skipper Skræk omeletten er min yndlingsmorgenmad i weekenden.

Ingredienser til 10-12 stk.
200 g mel
50 g sukker
1 stor tsk bagepulver
1 tsk stødt kanel
2 æg
2,5 dl mælk
2 æbler
evt. lidt blåbær
smør til stegning
Ahornsirupsmør:
40 g smør
3 spsk sirup

Bland alle de tørre ingredienser: mel, bagepulver, sukker og kanel.
Tilsæt de våde: æg og mælk, og rør det godt sammen.
Skræl og riv æblet og tilsæt også dette.
Varm en pande op og smelt 1 tsk smør herpå.
Tilsæt dejen med en stor ske – der kan være 4 på en stor pande.
Steges ved middelvarme til de er let stivnet og begynder at boble.
Vendes og bages færdige på den anden side – her går det hurtigere.
Drys evt. et par blåbær på hver pandekage.
Når de er gyldenbrune er de færdige.
Tilsæt endnu 1 tsk smør og forsæt processen med at bage pandekager, indtil der ikke er mere dej.
Til sidst tilsættes smørret og siruppen på den tomme pande, hvor det varmes op, imens det røres sammen.
Sirupssmørret serveres til de herlige pandekager.

Lyt til disse “Søndag morgen stemning” sange på Spotify 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *