Vi har efterhånden fået en tradition i vores madklub om at vi mødes herhjemme til Sankt Hans.
Det kom sig af, at vi savnede at kunne være med til Sankt Hans, som jo desværre begynder lidt sent for en familie med mindre børn.
Nu har vi vores egen lille Sankt Hans, hvor alle medbringer deres eget kød og en ekstra ting, og så griller vi i “haven”.
Vi står for en velkomstdrink, sommergløgg, saftevand og dessert; skumfidusser i Mariekiks “S’mores”, som vi griller over et bålfad.
Ja, det er jo ikke decideret en opskrift, men her kommer den alligevel.
Ingredienser:
Tykke, rimeligt lange pinde
Skumfiduser/marshmellows
Mariekiks
Evt. pålægschokolade
Skaf en håndfuld tykke, rimeligt lange pinde.
Det er nemmest hvis du fx har nogle “grandpa forks” e.l., som du kan sætte fast på pindene og så sætte skumfiduserne fast herpå.
På vores kan der være 2 på hver “grandpa fork”.
Rist skumfiduserne over bål til de er ret bløde.
Læg evt. en skive pålægschokolade på 1 eller 2 Mariekiks, 1 skumfidus i midten af de 2 Mariekiks og voila, måske verdens nemmeste dessert er klar til at blive spist.
Lyt til disse “Lyden af sommer” sange på Spotify