Ernest Hemingways yndlingsdrink, og også én af mine. Jeg har endda haft fornøjelsen af at sidde på Hemingways stambar flere gange og sidde og nippe til præcis denne fantastiske udgave af en daiquiri, da Anders og jeg startede og sluttede i Havana på vores brullupsrejse rundt på Cuba.
Ingredienser til 2 drinks:
12 cl Havana Club 3 Años (lys rom)
1 cl Marachino (kirsebærlikør)
4 spsk sukker
1 lime, saften herfra
2 glas isterninger
2 røde cocktailbær
Fyld 2 glas med isterninger. Hæld rom, Marachino, sukker, limesaft og til sidst isterningerne fra glassene (så de har haft tid til at køle glassene ned) i en blender. Blendes til konsistensen som sne og hældes tilbage i de afkølede glas. Pyntes hver med et cocktailbær.
Lyt evt. til disse Cocktail Party sange på Spotify, imens du nyder denne drink.