Tunsalat


Jeg sørger altid for mindst en rugbrødsmad med fiskepålæg i pigernes madpakker, så jeg veksler gerne mellem denne, torskerognssalat, varmrøget laksemousse, fiskefrikadellemad eller en sjælden gang makrel i tomat.

Ingredienser:
1 dåse tun
1 lille rødløg eller 2 forårsløg
1 håndfuld persille eller lidt klippet purløg
2-3 syltede agurker
2-3 spsk kapers
3 spsk mayonnaise
1 lille tsk dijonsennep
salt og friskkværnet peber
evt. wasabipaste

Dræn vandet fra tunen og fordel den i mindre stykker med en gaffel.
Hak løg, syltede agurker og persille/purløg fint.
Bland alle ingredienserne og smag til med salt og peber og evt. wasabipaste.
Servér gerne på ristet rugbrød.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *