Nemme syltede rødbeder


Ingredienser:
500 g rødbeder
0,5 tsk salt
2,5 dl lagereddike
125 g sukker
evt. et par hele sorte peberkorn og stjerneanis

Vask rødbederne og kog dem ca. 1 time i vand tilsat salt.
Hæld vandet fra og skyl rødbederne i koldt vand.
Gnid skrællen af – det kan være en god idé at bruge enhangshandsker.
Skær rødbederne i tynde skiver.
Bring Eddike, sukker og evt. krydderier i kog og kom rødbedeskiverne heri og lad dem koge til de er møre.
Find et glas frem med tætsluttende låg og skyl det i Atamon.
Fyld rødbederne heri og luk låget med det samme.
Køl glasset ned på køkkenbordet.
Stilles i køleskabet, når glasset er blevet åbnet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *