Oscaraften


OBS! I 2021 kommer Oscar showet natten mellem lørdag d. 24. og søndag d. 25.
Klokken 23.20 er Michèle Bellaiche og hendes gæster klar i Oscar-studiet. Fra klokken 00.30 sender TV 2, når alle de berømte stjerner begynder at ankomme til den glamourøse Oscar-uddeling, der indledes klokken 02.00 dansk tid. 

I nat kommer Oscarshowet, og det er et af årets højdepunkter herhjemme.
Det er lidt af en sport i månederne op til at nå at se så mange af de nominerede film som muligt, så vi kan stemme på vores favoritter.
Det er blevet en tradition at lave drinks, et lækkert grydebrød, grøntsagsstænger og forskelligt dip bl.a. hummus klar til showet.
Vi har i mange år taget fri fra arbejde dagen efter, så vi kunne blive oppe hele natten og sove mandag formiddag og lidt af eftermiddagen.
Nu hvor vi har børn, laver vi morgenmad straks efter showet, sidder klatøjede og spiser lidt sammen med dem, følger dem i børnehave og skole, og så i seng. Står op, henter børnene og rydder op efter nattens filmfest.
Der er tre danske muligheder for Oscar-gevinst i år: Dan Laustsen er nomineret i kategorien ‘Bedste fotografering’ for sit arbejde på ‘The Shape of Water’, filmen ‘The Square’ med Claes Bang er nomineret for ‘Bedste udenlandske film’, og Steen Johannessen er medinstruktør på ‘Last Men In Aleppo’, som er nomineret for ‘Bedste dokumentar’ (kilde: TV2).

Program, TV2:
23:20 – 00:30 Oscar 2018: Og de nominerede er… – direkte
00:30 – 02:00 Oscar 2018: Den røde løber – direkte
02:00 – 05:58 Oscar 2018: Prisuddeling – direkte

En mening om “Oscaraften”

  1. Yeah – kan ikke vente.
    hvem græder, hvem gør noget uventet, hvem er sjovest, er studieværten god.
    Lige meget hvad er det en aften i filmens tegn, og det er ikke så ringe endda.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *