Sange til 1. maj


For mig hænger disse sange sammen med Arbejderbevægelsens internationale kampdag og hele 1. maj-ånden. Det er sange, jeg kalder “hippie” sange, det er sange der minder mig om både min mor og min far og den musik, jeg hørte i min barndom.  Det er sange, som jeg har forestillet mig, skulle spille til mit bryllup. Det blev ikke til et “hippie” bryllup, men flere af disse sange blev alligevel spillet.

01. Bifrost – Mens Lyset Brænder Ud
02. Marshall Tucker Band – Can’t You See
03. Guess Who – These Eyes
04. Skousen & Ingemann – Herfra Hvor Vi Står
05. Youngbloods – Get Together
06. Love – Always See Your Face
07. Fleetwood Mac – Man Of The World
08. Jackson C. Frank – Milk And Honey
09. Gasolin – Lopopora Williamsi
10. John Mayall – Broken Wings
11. Janis Joplin – Summertime
12. Traffic – Dear Mr. Fantasy
13. Edgar Broughton Band – Green Lights
14. Roxy Music – If There Is Something
15. Elton John – Tiny Dancer
16. Canned Heat – Going Up The Country
17. Jefferson Airplane – Today
18. Guild – I Won’t Go (Anywhere Alice Won’t Go)
19. Black Sabbath – Planet Caravan
20. Cactus – Song For Aries

Lyt til sangene på Spotify

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *