Scones a la Reihn Van Hauen


Efter min mening de bedste scones i verden.

Ingredienser til ca. 12:
ca. 300 g hvedemel
50 g flormelis
1/4 tsk fint salt
15 g bagepulver
75 g koldt smør
2 dl kærnemælk
evt. grofthakket chokolade eller rosiner

Foreslag til tilbehør:
Flødeskum og syltetøj og/eller lemoncurd

Tænd ovnen på 220 grader.
Skær smørret ud i små tern og saml alle ingredienser med hænderne.
Sørg for at få most alle smør-ternene godt ud med fingrene.
Tilsæt evt. lidt mere mel, men pas meget på, at den ikke bliver for tør.
Rul dejen til en pølse og skær den med en skarp kniv i skiver på ca. 1½ cm.
Læg dem på en bageplade med bagepapir.
Bag dem øverst i ovnen i 10-12 minutter, til de har taget lidt farve.
Pisk fløden til flødeskum og anret din foretrukne tilbehør i små skåle.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *