Fotojulekalender


Nu er der kun 1 måned til julemåneden, så nu er det o.k. at gå lidt i gang med nogle forberedelser, uden decideret at jule.
Hver år d. 1. november kigger jeg på mine fotos på computeren fra 1. november sidste år og frem til d. 31. oktober i år.
Så vælger jeg de 24 bedste fotos (eller 48 hvis jeg har svært ved at begrænse mig, og det har jeg som regel), som jeg får printet ud hos en online fotobutik. Når de ankommer i min postkasse, hænger jeg dem op med elefantsnot rundt omkring i stuen (i modsætning til på fotoet; det er faktisk Anders’ julekalender til mig sidste år), og sætter så et stykke tykt papir over fotoerne og skriver tallene 1 til 24 og voila, så har jeg en personlig julekalender, som ovenikøbet også løser et andet problem, nemlig at mine digitale fotos normalt bare får lov til at lægge på min computer og nærmest aldrig blive kigget på.
Hver morgen fra d. 1. til d. 24 december åbner pigerne et foto hver.

I år har jeg også startet en ny tradition d. 1. november, at lave fordejen til honningekagehjerter. Jeg varmede 250 g honning i en kasserolle til honningen var smeltet og lillefingervarm og så blandede jeg den med 250 g hvedemel til det blev til en ensartet dej. Nu står den i en bøtte med låg det mørkeste sted i mit køleskab og venter på der er gået 4 til 8 uger. Resten af opskriften kommer når jeg har eksperimenteret lidt med mine honningekagehjerter engang i december.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *