Hyggelykke.dk 2 år

   

I dag fylder hyggelykke.dk 2 år, og det har jeg glædet mig meget til – det er den dag om året, hvor jeg sætter god tid af til at lave et indlæg på bloggen. I året der er gået har jeg desværre fået forsømt hyggelykke en smule, men det bestræber jeg på at gøre noget ved. Jeg har til gengæld fået lavet en del drinks og endda også nogle drinks opskrifter 😉. Her er lidt fotos fra det sidste års tid:
                   

Lyt til disse glade sange på Spotify

2 meninger om “Hyggelykke.dk 2 år”

  1. hurra hurra hurra, i dag er det Hyggelykke.dks fødselsdag hurra hurra hurra. den sikkert sig en gave får med blogindlæg med billeder på, og mega meget opmærksomhed fra nettet af….. ta da da daaaaa.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *