Fødselsdag

DSC01010 red.DSC01009 red.DSC01038 red.DSC01044 red.
I dag bliver Signe 4 år, og hun har fået lov til at vælge alt det mad, vi skal spise. Hun har valgt varm kakao, scones med flødeskum og syltetøj til morgenmad. Til frokost skal vi have risengrød med rød saftevand til og til aftensmad skal vi have pølsehorn, pastasalat og sodavand.
Fødselsdagskagen er en nøddemarengs med jordbærmousse.

I dagens anledning står Signe for slikbutikken, som er et koncept, jeg har indført, fordi da jeg var barn, kunne man købe små slikting for 5-ører og 10-ører og bruge virkelig lang tid på at vælge og tælle forfra mange gange, hvor mange penge, man nu havde tilbage. Jeg tænkte, det skulle mine børn ikke snydes for, så fredagsslik hos os er, at jeg putter noget forskellig slikting i små skåle, som jeg stiller klar på en “disk”, ringer med klokken og så er slikbutikken åben. Børnene kommer løbende og får at vide hvor mange ting fra hver skål, de må vælge (næste niveau er at få udleveret nogle legepenge, som man kan bruge til at betale med).
Pigerne elsker at stå for slikbutikken, men selvom jeg er et udpræget familiemenneske, er jeg desværre også en kontrolfreak, så det er ikke så tit de får lov til det, men i dag har Signe fået særlig tilladelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *